Monday, July 21, 2014

КОМИТЕТ ЗА НАЦИОНАЛНО СПАСЕНИЕ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ ВОЕНЕН СЪЮЗ, Българско Народно Опълчение „Шипка“

ВАЖНО! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО!

КОМИТЕТ ЗА НАЦИОНАЛНО СПАСЕНИЕ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ" ВОЕНЕН СЪЮЗ, Българско Народно Опълчение „Шипка"

Тези, които бяха измамени и изковаха от мечовете си плугове, днес вече са безправни роби, на онези, които ги измамиха и запазиха своите мечове! – Клаузевиц

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ НАЦИЯТА

Пробуждайте спящите, обединявайте около себе си тези колеги, приятели и познати от Вашето обкръжение, които са вече пробудени, споделят нашите убеждения и са готови да се сражават със думи, дела и оръжие. Повдигайте духът на падналите духом, помагайте на потъващите в блатото на безнадеждността и безвремието.

Използвайте оръжията, средствата и методите на противника против самият него, опитайте се да върнете народа към неговите изконни български корени, морал, дух и вяра. С две думи правете всичко, което е нужно за да се подготвим добре и си изпълним клетвата и дълга към народа.

И трябва да го изпълним, защото няма друг изход, а и децата на България ще ни презират навеки за страха и дезертьорството, а внуците за това, че сме им залепили вечното и неизтриваемо петно от позора на измяната и предателството.

Време е просто всеки наричащ себе си българин да заеме достойно своето място в строя. Ако има достатъчно достойни мъже и жени - освобождението на ОТЕЧЕСТВОТО е въпрос само на няколко часа или два дни. Ако не сме народ и мъже и жени, а стадо от мърши така и ще си останете роби. ПОМНЕТЕ, че не само тези които ДНЕС са в парламента и правителството, А ВСИЧКИ КОИТО ПРЕЗ тези позорни 25 години бяха в парламента и властта, със своите действия или престъпно бездействие помагаха за реализирането на сатанинските планове на световната мафия по разграбването и унищожението на България. Всички те са виновни и трябва да бъдат изправени пред суровият съд на закона и на народа.

Опитайте се да обедините по-бързо по-будните и мислещи от своите приятели, колеги и познати! Обединете ги в петорки. Всички които считат себе си за Свободни по дух, а не роби да издигнат гордо българският флаг над своите домове, офиси, коли, магазини. Събирайте се и си помагайте. Времето за реални действия и часът когато ще се наложи да се изправим пред лицето на тази престъпна паплач и сражаваме за достойнството да се наричаме българи и свободата на народа и децата си наближава с всеки изминат ден. Поради това сме длъжни да мобилизираме силите, средствата и възможностите на всеки, който има правото да се нарича БЪЛГАРИН.

Свободата вече чука на вратите ни приятели! Но тя няма да влезе сама, ако НИЕ не се надигнем и в един последен и могъщ народен ПОРИВ не пометем ЗАЕДНО всички прегради и цялата тази престъпна измет, за да си изчистим родината. ГОТВЕТЕ СЕ. АКО СМЕ НАРОД И ВОЙНИ ЩЕ ГИ ПОМЕТЕМ КАТО ЛАВИНА САМО ЗА НЯКОЛКО ЧАСА И ЗАЕДНО ЩЕ ОТПРАЗНУВАМЕ СВОЯТА И НА ДЕЦАТА СИ СВОБОДА! АКО СМЕ ПОДЛА И СТРАХЛИВА РАЯ ТАКА И ЩЕ СИ УМРЕМ НАВЕКИ, ПОЗОРНО ПЪЛЗЕЙКИ КАТО ЧЕРВЕИ В КРАКАТА НА ЮДЕЙСКО МАСОНСКАТА МАФИЯ И ТЕХНИТЕ МЕСТНИ СЛУГИ И АГЕНТИ В РЪКОВОДСТВАТА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ. Както е казал Чърчил - Ако трябва да изберете между войната и позора и ВИЕ изберете ПОЗОРА - ще получите и двете!

ПРОБУЖДАЙТЕ СЕ БРАТЯ И СЕСТРИ МОИ! ВЕЧЕ НЯМАТЕ НИТО ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ, НИТО ПЪТИЩА И МЯСТО ЗА ОТСТЪПЛЕНИЕ. Бъдете готови за денят когато отново ще чуете ГОРДИЯТ БЪЛГАРСКИ ХИМН….. и ще се изправим ЗАЕДНО пред лицето на тирана, за да извоюваме своята и на народа си свобода и бъдещето на децата си, .....или да прекрачим прага ..........на БЕЗСМЪРТИЕТО….!

Всеки които е наистина готов и достоен за реални дела да се свърже със щаба!

РОДИНАТА ИЛИ СМЪРТ!

подп. Валтер

за контакти с щаба: BGMilitaryUnion@gmail.com

BNOShipka@gmail.com

VDVSpecnaz@gmail.com

скайп логин – ValterSpecnaz

http://www.BNOShipka.org

Ако желаеш да се отпишеш от бюлетина :Натисни тук

No comments: